Η Παρί ήθελε η Μπάρτσα μπορούσε (1-3) – Οι Δράκοι «κατάπιαν» τους Βαυαρούς (3-1)

Με το ένα πόδι στην ημιτελική φάση του Champions League είναι η Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη της με 3-1 μέσα στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε η Πόρτο στο «Ντραγκάο» την Μπάγερν Μονάχου και έδωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ρεβάνς που θα γίνει στη Γερμανία.
Στην Πορτογαλία μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν για την Πόρτο ο Κουαρέσμα που πέτυχε δύο γκολ.

Στο 4΄με πέναλτι έκανε το 1-0 και στο 10΄διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ η Μπάγερν μπόρεσε να αντιδράσει και μείωσε με τον Αλκάνταρα στο 28΄ σε 2-1. Το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε στο 65ο λεπτό ο Μαρτίνες.

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μάρτινς Ιντι, Μαϊκόν, Σάντρο, Κασεμίρο, Μπραχίμι (79΄ Ερνάνι), Ερέρα, Τόρες (75΄ Νέβες), Κουαρέσμα (84΄ Εβάντρο), Μαρτίνες.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντάντε, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο (74 Μπαντστούμπερ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Γκέτσε (57΄ Ρόντε), Λεβαντόφσκι, Μίλερ.

Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που μπορούσε. Ο Νεϊμάρ στο 18΄ και ο Σουάρες στο 67΄, και το 79΄ έκαναν το 0-3, για να μειώσει ο Φαν Ντερ Βιλ στο 82΄με τη… βοήθεια του Ματιέ.

ΠΑΡΙ: Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα (21΄ Λουίζ), Μάξουελ, Ραμπιό (65΄ Λούκας), Καμπάιγ, Ματουιντί, Παστόρε, Λαβέτσι, Καβάνι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μοντόγια (80΄ Αντριάνο), Πικέ, Μαστσεράνο, Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (74΄ Ματιέ), Ινιέστα (53΄ Τσάβι), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ.

Keywords
Αναζητήσεις
παρι-μπαρτσα1-3 βιντεο τα γκολ
Τυχαία Θέματα