Η Παπαχρήστου και τα κουνούπια!

Οικονομικά προβλήματα, μνημόνιο, χαράτσια, δόσεις, αυτοκτονίες, εγκληματικότητα, κοινωνικός μαρασμός είναι κάποια από τα ζητήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, μία κοινωνία η οποία με κανιβαλιστικές τάσεις προχωράει προς το μέλλον.

Ειδήσεις που ξεχειλίζουν από πόνο, θλίψη, τρόμο και αβεβαιότητα όσον αφορά το μέλλον των πολιτών. Κι αντί να συζητούμε για την εύρεση λύσεων σε σοβαρότατα προβλήματα ασχολούμαστε με δηλώσεις και… κουνούπια.

Τι

έλειπε από όλο αυτό το "σκηνικό του χάους"; Η άποψη της πρωταθλήτριας του τριπλούν και μέλος της εθνικής ομάδας του στίβου Βούλας Παπαχρήστου, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο «twitter» ανήρτησε ρατσιστικό σχόλιο για τους Αφρικανούς που ζουν στην Ελλάδα και τα κουνούπια του Νείλου γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!».

Η αθλήτρια η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έγινε αντικείμενο σχολιασμού για την παραπάνω ανάρτηση, με τα σχόλια εις βάρος της να… πέφτουν βροχή.

Είναι καθολικά κατακριτέο το εν λόγω σχόλιο, και κυρίως αν προέρχεται από αθλήτρια που φοράει το εθνόσημο και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς προσβάλει μερίδα εθνικής μειονότητας στη χώρα μας. Αλλά ας ρίξουμε το βάρος μας σε θέματα που πραγματικά απασχολούν τον Έλληνα πολίτη και μια φορά ας κοιτάξουμε το δάσος και όχι το δέντρο.



Keywords
Τυχαία Θέματα