Κακέκτυπα του μακελάρη του Ντένβερ σε προβολές του «Μπάτμαν»

Τρεις είναι οι συλλήψεις που έχουν γίνει στις Η.Π.Α., καθώς ο μακελάρης του Ντένβερ φαίνεται ότι έχει βρει κακέκτυπους μιμητές. Συγκεκριμένα, σε κινηματογραφική αίθουσα της Αριζόνα ένας άντρας συνελήφθη, όταν κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας άρχισε να απειλεί τη ζωή των υπόλοιπων θεατών. Ο 26χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές ήταν υπό την επήρεια

του αλκοόλ, δημιούργησε πανικό, με τους θεατές να τρέχουν προς την έξοδο.

Στο Μέιν η τροχαία σταμάτησε για έλεγχο ένας άντρα, ο οποίος είχε στο αμάξι του ένα καλάσνικοφ, 4 πιστόλια, άλλου είδους πυρομαχικά, καθώς και αποκόμματα εφημερίδων σχετικά με το μακελειό στο Ντένβερ. Ο άντρας παραδέχθηκε στην αστυνομία, ότι το προηγούμενο βράδυ είδε την ταινία και με τα όπλα σκόπευε να δολοφονήσει τον πρώην εργοδότη του.

Στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της προβολής της επίμαχης ταινίας ένας 52χρονος άντρας άρχισε να φωνάζει ότι «θα γίνει Κολοράντο εδώ». Οι θεατές κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Λόγω των φαινομένων αυτών ο αστυνομία έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στις κινηματογραφικές αίθουσες και σε χώρους μαζικής ψυχαγωγίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα