Η παιχνιδιάρικη φωτογράφιση της Mila Kunis

Η 28χρονη ηθοποιός φωτογραφίζεται για το περιοδικό “Harper’s Bazaar” σε καρουζέλ με ιδιαίτερα ρούχα, με λεπτομέρειες από πέτρες και κοσμήματα.

Όπως αποκάλυψε η Ουκρανή Mila, δεν την προσέχουν ιδιαίτερα οι άντρες.

«Δεν μου ζητάνε να βγω έξω. Δεν είμαι ποτέ στο σπίτι και ποιος θα με βρει για να με βγάλει έξω», τόνισε η Mila.

Παρόλο που έχει μία πετυχημένη καριέρα και ζεστή προσωπικότητα δεν κάνει εύκολα φίλους και δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους.

«Δεν βγαίνω συχνά έξω. Όταν είμαι σπίτι, κάθομαι και βλέπω τηλεόραση με ένα ποτήρι κρασί», συμπλήρωσε η Mila.

Σε

άλλο σημείο της συνέντευξής της, είπε: «Είναι δύσκολο να ανοίγεσαι σε ανθρώπους γιατί πολλές φορές απλά είναι περίεργοι να μάθουν για σένα, παρά να ασχοληθούν με σένα».

Όταν ρωτήθηκε αν κάποια στιγμή θα κάνει οτιδήποτε για να βελτιώσει την εξωτερική της εικόνα απάντησεε: «Εάν χρειαστώ κάποια μικρή βοήθεια, θα το κάνω-αλλά τώρα είναι ακόμα νωρίς. Δεν θα βάλω ούτε μία βελόνα στο σώμα μου, εκτός αν υπάρχει ιατρικός λόγος, αλλά μπορείς να με ρωτήσεις για αυτό μετά από δέκα χρόνια. Τώρα μου αρέσει ο εαυτός μου. Μπορεί αργότερα να θέλω να κάνω κάτι».

Για τον ρόλο της στον «Μαύρο Κύκνο» και τα περίπου 15 κιλά που έχασε για τις ανάγκες του ρόλου της δήλωσε: «Το σώμα μου δεν είναι πλέον το ίδιο. Έχει αλλάξει. Στην αρχή ήταν όλο μυείς, κόκκαλα και δέρμα. Όταν ξαναπήρα τα κανονικά μου κιλά, αυτά πήγαν σε διαφορετικά μέρη. Θα προτιμούσα ο κ---ς μου να μεγάλωνε λίγο, γιατί τα περισσότερα κιλά πήγαν στο στομάχι μου!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα