«Η νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές θα φέρει επενδύσεις και θα μειώσει η ανεργία»

«Νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές σημαίνει πολιτική σταθερότητα για τη χώρα» που «θα φέρει επενδύσεις, θα φέρει δουλειές και θα μειωθεί η ανεργία» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

« «Ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφεις στον εφιάλτη του μνημονίου,

ψηφίζεις ΝΔ φεύγεις μπροστά... Έξοδος στις αγορές σημαίνει ανακτούμε σταδιακά την δημοσιονομική μας κυριαρχία» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι η συζήτηση για το χρέος θα γίνει.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ ο υπουργός προέβλεψε ότι στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα, αναφέροντας ότι σε αντίθεση με παλαιότερες δημοσκοπήσεις η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο έχει μειωθεί, αλλά η ΝΔ σε ορισμένες έχει και το προβάδισμα.

«Κάθε μέρα καλούσε η αντιπολίτευση σε ‘εξέγερση’, αλλά ο λαός παρέμενε στο σπίτι του, όχι γιατί περνούσε καλά, αλλά γιατί ήθελε η κυβέρνηση να τα καταφέρει (...) Είναι τρίχες η οργή του λαού, αν ο λαός ήταν οργισμένος χθες στην Αθήνα θα κατέβαιναν 100.000 άνθρωποι» σημείωσε.

Ο υπουργός Υγείας επιτέθηκε και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, αναφέροντας ότι «ο Παπαδημούλης ψήφισε μνημόνιο, λέγοντας στο Twitter ότι μπορούσαμε να πάρουμε 1,5% και πήραμε 5% από τις αγορές… Tι λες βρε Δημητράκη; Το 1,5% Δημητράκη μου αν κατάλαβες καλά πάει με μνημόνιο» ανέφερε σκωπτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα