Η Ναταλία Λιονάκη, εντελώς αγνώριστη, χειροτονήθηκε μοναχή (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η χειροτονία της ηθοποιού έγινε στις 14 Αυγούστου 2017 στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της πατέρα Απόστολου, ο οποίος πριν από μερικές μέρες επισκέφτηκε, ύστερα από απουσία 4 ετών, τo Ηράκλειο.

Η Ναταλία Λιονάκη, ασπάστηκε και επίσημα τον μοναχισμό ενώ η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα το πρόσωπο που βλέπαμε

στις οθόνες μας. Με μακριά λυμένα μαλλιά που ξεπερνούσαν τα γόνατα, με λευκό χιτώνα και σκυμμένο το κεφάλι, η γνωστή πρώην ηθοποιός παρουσιάστηκε στη διαδικασία της μοναχικής «κουράς».

Έχοντας στο πλευρό τον πνευματικό της πατέρα Απόστολο και τρεις-τέσσερις μοναχές, αμίλητη και ταπεινή, μάζεψε τα μαλλιά της κότσο, έβαλε το ζωστικό, το πολυσταύρι, τη δερμάτινη ζώνη και τα σανδάλια, το εξώρασο και τέλος τον μανδύα -χαρακτηριστικά τμήματα ένδυσης που συμβολίζουν τη νέκρωση του Χριστού- και εκάρη μοναχή.

Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Chavogere στην Κένυα, από τον κρητικής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’ και τον HG Bishop Aθανάσιο Kisumu.

Η σελίδα «ORTHODOX CHURCH DIOCESE OF KISUMU AND WESTERN KENYA» ανέβασε στο Facebook βίντεο της χειροτονίας της Ναταλίας Λιονάκη σε «αδελφή Φεβρωνία».

Δείτε το video της χειροτονίας

Το άρθρο Η Ναταλία Λιονάκη, εντελώς αγνώριστη, χειροτονήθηκε μοναχή (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα