Η μεγάλη πόρτα για Ιβάν είναι ο Μελισσανίδης

Τι να σημαίνει για ΠΑΟΚ η προσέγγιση Σαββίδη με Μελισσανίδη, υποψιάζεται ο Αποδυτηριάκιας…

Αλαφούζος είχε πλησιάσει τον Ιβάν Σαββίδη. Το θυμόσαστε. Συνέβη πριν από τέσσερις μήνες, πολύ πριν φάει τη φάπα της UEFA. Από την κεκτημένη ταχύτητα του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος δεν είχε

προλάβει ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα του ήταν εκτός κόλπου. Άρα δεν μπορούσε να στέκεται ισότιμα με τον Ρώσο.

Παναθηναϊκός προς τα κάτω, ΠΑΟΚ προς τα επάνω. Σαββίδης πακετάτος, Αλαφούζος ό,τι χαρτί διαθέτει η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Ύστερα είναι και το άλλο. Τι μπορεί να περιμένει ο Σαββίδης, που είναι στο ψάξιμο και αποφασισμένος να παίξει τα ρέστα του στο προσεχές πρωτάθλημα, από μία τελειωμένη δύναμη στο χώρο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός;

Δεν μετράει κανένας Παναθηναϊκός σήμερα στην πιάτσα. Κάποτε θα επανέλθει, προς το παρόν υπολογίζεται σε «πρώην». Πως λέμε πρώην υπουργός, πρώην εφοπλιστής, πρώην παραγκάρχης.

Έτσι, λοιπόν, ο Σαββίδης που είχε προσεγγιστεί από τον Αλαφούζο για τα περαιτέρω, τα οποία δεν… επακολούθησαν, προσέγγισε κι αυτός με τη σειρά του τον Μελισσανίδη της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Περίεργο; Κάθε άλλο.

Τη μεγάλη πόρτα άνοιξε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Και τα είπε με τη γλώσσα που μόνο οι δυο τους, Σαββίδης και Μελισσανίδης, μπορούν να μιλήσουν. Του πεζοδρομίου το σπήκιγκ. Και όταν τα λένε οι δυο τους, εννοούμε ότι έχουν λύσει τις ζώνες με τα εξάσφαιρα, τις έχουν αφημένες στον στραβοκάνη καραφλό με στραπατσαρισμένα αυτιά, εκεί στη σκοτεινή είσοδο του πριβέ κλαμπ.

ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα