Χρήμα για «10άρι»

Στον ΠΑΟΚ φορτσάρουν και θα βάλουν χρήματα για τον επιτελικό. Τι συμβαίνει με Κολοβό, Τζεμπούρ και γιατί ο Καμαρά δεν θα παίξει τελικά στο «δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βάλει... φρένο στις μεταγραφικές του αναζητήσεις, μια κι η μεσοεπιθετική του γραμμή θέλει ορισμένες ακόμη «πινελιές» για να αλλάξει πλήρως επίπεδο και να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες το... θαύμα της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρόσφατες μεταγραφικές

κινήσεις των Λούκας και Σπυρόπουλου δεν είναι οι τελευταίες, μια κι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να ξοδέψει χρήματα για τον επιτελικό που θα κάνει τη διαφορά ή για έναν τέτοιον παίκτη που θα αγωνίζεται ως καθαρό φορ και θα βρίσκει δίχτυα.

Οι μεταγραφικές περιπτώσεις που «παίζουν» (κι έχουν γίνει γνωστές) είναι συγκεκριμένες και η «SportDay» θα σας παρουσιάσει τα δεδομένα για όλες αυτές.

Ας ξεκινήσουμε με τα σενάρια που πολύ δύσκολα θα επιβεβαιωθούν. Για παράδειγμα ο Αμπντούλ Καμαρά βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θέλει να παίξει για ακόμη ένα χρόνο (τουλάχιστον) στον ΠΑΟΚ, αφού υποστηρίζει ότι έχει δώσει το «Ο.Κ.» και η Σοσό. Ομως στον «Δικέφαλο» είναι κατηγορηματικοί για τον μεσοεπιθετικό από τη Γουινέα. «Δηλώνουμε άγνοια», λένε και δεν ασχολούνται καν με αυτό το «σενάριο επιστημονικής φαντασίας».

Η άλλη πολύ δύσκολη υπόθεση έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, ο οποίος αμείβεται στη Λιόν με 420.000 ευρώ τον μήνα (!) κι αν δοθεί δανεικός από τον γαλλικό σύλλογο (που είναι δεδομένο ότι δεν τον υπολογίζει και θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο) παραμονεύουν ήδη σπουδαίες ομάδες από την Πριμέρα (κι όχι μόνο), όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο λόγος; Για τον μεσοεπιθετικό Γιόαν Γκουρκίφ που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.

Ακόμα, σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Κολοβού, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μια πρόταση, αλλά το ενδιαφέρον των ανθρώπων του για τον νεαρό μεσοεπιθετικό έχει κολλήσει στα χρήματα που ζητάει (μια κι υποστηρίζουν ότι υπάρχει τέτοια πρόταση από άλλη ομάδα) ο Πανιώνιος κι αγγίζουν τις 750.000 ευρώ!

Τέλος για την υπόθεση του Τζεμπούρ, στον ΠΑΟΚ έχουν την αυτογνωσία και λένε ότι «έχουμε λίγες πιθανότητες για να τον αποκτήσουμε λόγω των προτάσεων που έχει από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού», όμως το θέμα είναι ότι ο παίκτης όντως δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό κι ότι ορθώς τον προσέγγισαν στον «Δικέφαλο».

πηγη sportday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα