Η κοινωνία περιμένει «μαύρο» στις 220 παράνομες προσλήψεις στο Μέτρο

Η απαγγελία κατηγορίας για απιστία κατά έντεκα ατόμων τα οποία διετέλεσαν μέλη της διοίκησης της εταιρείας Αττικό Μετρό (ΑΜΕΛ) κατά το χρονικό διάστημα 2008 – 2009, φέρνει στο φως ιστορίες 220 «υπογείων» προσλήψεων με κριτήρια... αμιγώς ρουσφετολογικά ακόμα και λίγες εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών του Οκτωβρίου 2009.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», 220

παράνομες προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 2008 – 2009, ενώ οι μισές από αυτές έγιναν λίγες εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών του Οκτωβρίου 2009.

Μάλιστα, κάποια βιογραφικά εστάλησαν από φαξ του τότε υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ. Οι προσλήψεις, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, «προκάλεσαν αδικαιολόγητη αύξηση του κόστους της μισθοδοσίας και ελάττωση της περιουσίας της επιχείρησης κατά 3,8 εκατ. ευρώ» και η όλη διαδικασία κρίνεται σκανδαλώδης.

Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν «στόμα με στόμα», δεν κατέθεσαν βιογραφικά, ενώ στις συνεντεύξεις δεν τηρήθηκαν πρακτικά.

Περιμένουμε όχι μόνο να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι αλλά και να πέσει "μαύρο" σε όλους αυτούς που μπήκαν από το παράθυρο! Τέτοιο "μαύρο" αξίζει στοχευμένα... Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άξιοι εκεί έξω που θα κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλύτερα και με αξιοπρέπεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα