Η εξομολόγηση της Heidi Klum στο περιοδικό Elle

Στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2012 εμφανίζεται το σούπερ μόντελ Heidi Klum, τελείως γήινη, με μεταξωτό φόρεμα από την συλλογή του Calvin Klein, με λευκόχρυσο κολιέ του Bulgari και αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα γύρω από τον χωρισμό της από τον Seal μέχρι το πότε νιώθει όμορφη.

Για τις πρώτες της εμφανίσεις ως μοντέλο:

«Ήμουν απαίσια. Φορούσα πολύ μακιγιάζ. Είχα τα χειρότερα ρούχα. Δεν φόραγα τακούνια. Από εκεί που προερχόμουν γιατί να φορούσα τακούνια?».

Για τον χωρισμό της με τον Seal:

«Νομίζω ότι είμαι στο μάτι του κυκλώνα. Νιώθω έτσι μέσα μου. Και ο κόσμος δίνει τόση πολλή σημασία. Είναι δύσκολο, έτσι είναι η ζωή».

Γιατί δεν θέλει να μιλήσει στον τύπο για αυτό:

«Δεν θέλω να μιλήσω θετικά ή αρνητικά για τα πάνω και τα κάτω στην σχέση μας. Το κάθε ζευγάρι περνάει διάφορα. Δυστυχώς είμαστε γνωστοί και τα φώτα πέφτουν πάνω μας. Δεν είναι απαραίτητο, ειδικά για τα παιδιά μας, να διαβάζουν τους λόγους και τις διαφωνίες μας, μέσα από τα περιοδικά και τις εφημερίδες».

Για το πότε νιώθει όμορφη:

Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, όταν είμαι με τα παιδιά μου. Στην δουλειά μας, όλοι σου λένε όλη την ώρα: Αυτή η φωτογράφιση ήταν τέλεια. Δείχνεις πολύ όμορφη. Αλλά δεν ξέρεις τι λένε πίσω από την πλάτη σου. Αλλά όταν τα παιδιά σου, σε φιλάνε και σου λένε ότι σε αγαπάνε, ιδίως όταν σου λένε «μαμά είσαι η καλύτερη-είναι το μόνο που σε ενδιαφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα