Η δημοφιλής πορνοστάρ Lisa Ann αποχαιρέτησε το πορνό! (photos)

Μέχρι πριν λίγες ημέρες αποτελούσε μια από τις δημοφιλέστερες πορνοστάρ στο χώρο των ερωτικών ταινιών παγκοσμίως και ειδικότερα στην κατηγορία των MILF, κερδίζοντας με το… σπαθί της εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο από τις εκατοντάδες ταινίες που γύριζε με σκηνές ιδιαιτέρως σκληρού πορνό.

Ωστόσο, όπως η ίδια ανακοίνωσε, σε ηλικία 42 ετών πλέον, αποχαιρετά την ενεργό δράση της πορνογραφίας για να ασχοληθεί με το Fantasy Football. Η απόφαση της ανακοινώθηκε με μια 12σελιδη χειρόγραφη επιστολή που αναρτήθηκε στη σελίδα της στο Facebook, με χιλιάδες θαυμαστές να ανακοινώνουν την θλίψη τους και την λατρεία τους στο πρόσωπό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που παραιτείται. Η Lisa Ann παραιτήθηκε πρώτη φορά από τη βιομηχανία το 1997 όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τα αλλεπάλληλα κρούσματα AIDS.

«Υπάρχει μια μετάβαση σε εξέλιξη, αλλά το πορνό δε θα σταματήσει ποτέ. Οι άνθρωποι αγαπούν το πορνό. Μπορεί να δω μια πραγματικά κακή ταινία που δεν είναι πορνό αλλά θα πω στους φίλους μου ότι “αυτή η ταινία θα ήταν φοβερή αν τη γυρνούσαμε ως πορνό”. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να βλέπει κανείς ταινίες με αυτόν τον τρόπο», είπε πρόσφατα η ίδια για την εξέλιξη του πορνό.

Εξάλλου, θα συνεχίσει να ασχολείται με τον χώρο του πορνό από την θέση του σκηνοθέτη και παραγωγού.

Σημειωτέον, πως η Lisa Ann είναι η αγαπημένη πορνοστάρ των Ελλήνων όπως αποδεικνύεται από τις σχετικές διαδικτυακές αναζητήσεις στην χώρα μας.

Keywords
Αναζητήσεις
lisa ann, πορνοφωτογραφιες
Τυχαία Θέματα