Η διαιτησία στο προσκήνιο και πάλι

*Στις πρώτες 7-8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας όλοι κάναμε τον σταυρό μας και λέγαμε για τις άψογες διαιτησίες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο (και κατά συνέπεια και η διαιτησία) ήταν… τραυματισμένο από το καλοκαίρι των σκανδάλων και του παραλόγου, οπότε όλοι είχαμε ένα καλό λόγο να πούμε για τους διαιτητές. Θες γιατί… φοβήθηκαν, θες γιατί έγιναν σωστές επιλογές, πάντως το πήγαιναν καλά

το πράγμα. Όμως δυστυχώς δεν άντεξαν… την δόξα και τα καλά λόγια. Γιατί η συνέχεια είναι τραγική. Η διαιτησία αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική πως έχει πρόβλημα και το χειρότερο όλων είναι ότι παρουσιάζονται «προβληματικοί» ακόμη κι αυτοί που θεωρούνται… χρυσές ελπίδες!

*Την ώρα που σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν περισσότερα ή λιγότερα παράπονα, την ώρα που το πανελλήνιο γελάει με κάποια από τα διαιτητικά καμώματα, ο Κύρος Βασσάρας, που είναι το… αφεντικό στον συγκεκριμένο τομέα, δεν δείχνει να ιδρώνει το αυτί του. Δεν συμμερίζεται καν τα όσα του καταμαρτυρούν παλιοί συνάδελφοί του και θεωρεί πως είναι όλα καλά καμωμένα. Και κάπως έτσι οδηγούμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, που κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να βάλει το χέρι του στην φωτιά για ό,τι συμβεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα