«Η χώρα μετατρέπεται σε μια αποικία χρέους»

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ παραχώρησε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας Αλέξης Τσίπρας. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυξάνει προοδευτικά την πίεση προς την κυβέρνηση ανοίγοντας και νέο μέτωπο με αφορμή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία προωθούνται οι προαπαιτούμενος δράσεις για την καταβολή της δόσης.

Ο κ. Τσίπρας, κατηγόρησε

προσωπικά τον πρωθυπουργό για προσπάθεια απαξίωσης του Κοινοβουλίου: «Όταν ο πρωθυπουργός έλεγε ότι πρόκειται για τα τελευταία μέτρα, έλεγε τη μισή αλήθεια· εννοούσε ότι είναι τα τελευταία μέτρα που θα ψηφιστούν στη Βουλή, αφού καταργείται η λειτουργία της με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου» είπε και πρόσθεσε «Η χώρα μετατρέπεται σε μια αποικία χρέους και οι τροϊκανοί επίτροποι θα κυβερνούν ερήμην των διαδικασιών στο κοινοβούλιο»

Ακολούθησε σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, αναφέροντας πως: «Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην διαλυθούν τα κόμματά τους και όχι να μην διαλυθεί η χώρα και η οικονομία». Από την κριτική του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δε ξέφυγε ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με τον κ. Τσίπρα να διερωτάται: «Αυτός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει γνώμη για όλα αυτά που υπογράφει;».

Keywords
Τυχαία Θέματα