Χειριστής Μηχανημάτων στο ΔΕΔΔΗΕ (Χαλκίδα)

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. -Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για την Περιφερειακή Αποθήκη Χαλκίδας, που εδρεύει στη Δροσιά του Δήμου Χαλκίδας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης,

αριθμού ατόμων:

ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων 1

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ/Περιοχή Χαλκίδας, Δύο Δέντρα-Δοκός, Τ.Κ 34100 -Χαλκίδα, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψιν κ. Καρακατσάνη Ιωάννη (τηλ. επικοινωνίας: 22210-90504).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

e-dimosio.gr

Tags: εργασίαεύρεση εργασίαςβρίσκω δουλειά Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα