Η άρση απορρήτου «καίει» τους κατηγορούμενους για τον εμπρησμό στις Σκουριές

Η πεποίθηση των αρχών πως οι κατηγορούμενοι στις Σκουριές είχαν συμμετάσχει στην εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», φαίνεται πως επιβεβαιώνεται μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στα κινητά τους.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο ένας από τους κατηγορουμένους υποστηρίζει πως κοιμήθηκε το βράδυ με τη γυναίκα του και πως το πρωί πήγε στην Εκκλησία. Ωστόσο, όπως φέρεται να έχει δηλώσει αξιωματικός της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το βράδυ

της 17ης Φεβρουαρίου και το πρωί της Κυριακής, την ώρα της Θείας Λειτουργίας, το κινητό του τηλέφωνο εκπέμπει από τις Σκουριές, ενώ η γυναίκα του επικοινωνεί 13 φορές μαζί του για να τον εντοπίσει.

Εξάλλου, άλλος κατηγορούμενος είχε δηλώσει πως πήγε για κυνήγι στο Άγιο Όρος και πως είχε το κινητό του στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, το κινητό του εκπέμπει από κεραίες κινητής τηλεφωνίας των Σκουριών Χαλκιδικής, ενώ έχουν καταγραφεί «απανωτές» τηλεφωνικές επικοινωνίες ανάμεσα στους κατηγορουμένους, κατά την ώρα που γινόταν η εμπρηστική επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα