Η απάντηση του Γ. Καμίνη στον Ν. Κακλαμάνη

Με τον Νικήτα Κακλαμάνη να κατηγορεί τον Γιώργο Καμίνη για κακοδιαχείριση του δήμου Αθηναίων, ο δεύτερος σήμερα (Πέμπτη) απάντησε ότι δεν δέχεται μαθήματα από αυτόν.

«Ο κ. Κακλαμάνης για να πληρώσει τους μισθούς παραμονές των εκλογών χρειάστηκε να δανειστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης μιλώντας στο Mega. «Το ζήτημα είναι τα λεφτά που έχεις πώς τα διαχειρίζεσαι. Με λιγότερα λεφτά συντηρούμε περισσότερο κόσμο. Αυτή τη στιγμή ο δήμος συντηρεί 20.000 ανθρώπους», σχολίασε επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Για

να κρατήσει κανείς την πόλη όρθια, χρειάζεται δουλειά και νοικοκύρεμα και αυτό δεν είναι δουλειά λογιστάκου ούτε διαχειριστή πολυκατοικίας. Χρειάζεται πρόγραμμα» τόνισε χαρακτηριστικά, απαντώντας στις αιχμές του Ν.Κακλαμάνη ότι δεν έκανε αρκετά στο θέμα της διαχείρισης των οικονομικών.

Ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τους Κακλαμάνη-Σπηλιωτόπουλο ότι προσπαθούν να μεταφέρουν σε επίπεδο δημοτικών εκλογών την μονομαχία των κομμάτων για τις Ευρωεκλογές. «Οι πολίτες ψηφίζουν για την πόλη τους, δεν ψηφίζουν για τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε.

Ο κ. Καμίνης κάλεσε τέλος, τους συνυποψηφίους του να δεσμευθούν από τώρα ότι αν υπάρχει υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στον β' γύρο, όλοι θα ψηφίσουν τον αντίπαλό του.

«Εγώ δεσμεύομαι και το λέω από τώρα, αλλά δεν βλέπω οι άλλοι να δεσμεύονται. Θα δούμε» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα