Η Soraja Vucelic σέρνει… αεροπλάνα! (photos)

Η κοπέλα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας Νεϊμάρ, η Σέρβα Soraja Vucelic φαίνεται πως είναι ο λόγος που ο Βραζιλιάνος έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν με 9 γκολ στο πρωτάθλημα!

Η Soraja έχει πάρει τα μυαλά του Νεϊμάρ, καθώς ο 22χρονος διεθνής άσος, σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε ιδιωτικό τζετ να παραλάβει τη σεξοβόμβα, με καταγωγή από τη Σερβία, ώστε να τον επισκεφθεί στη Βαρκελώνη.

Η εφημερίδα Kurir αναφέρει

ότι η 28χρονη Soraja και ο ποδοσφαιριστής γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Ίμπιζα και από τότε συζητάνε συχνά μέσω Skype. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το τζετ του Νεϊμαρ, φορώντας μόνο τη… φανέλα του.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η Soraja φέρεται να πέταξε στη Βαρκελώνη και να έμεινε μαζί του για αρκετές ημέρες. Επιπλέον, το δημοσίευμα ανέφερε πως το ζευγάρι είχε κλείσει εισιτήρια πρώτης θέσης για τα τέλη Οκτωβρίου, με αεροπορική εταιρία, αλλά επειδή δεν μπορούσαν να μείνουν άλλο χώρια, ο Νεϊμάρ έστειλε ιδιωτικό τζετ για να την παραλάβει και να τη φέρει κοντά του, ακυρώνοντας τα εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα