Με… εκπλήξεις η τηλεθέαση των εκπομπών την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου

Για πρώτη φορά, η εκπομπή των Λιάγκα- Σκορδά κέρδισε τη «μάχη» της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, στο γενικό σύνολο, με μια διαφορά της τάξης των 6,5 μονάδων. Έτσι, λοιπόν, το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 απέσπασε την πρωτιά στο γενικό σύνολο, ενώ το “Mega με μία” πήρε την πρώτη θέση, με μικρή διαφορά, όμως, στο νεανικό κοινό.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, στο γενικό σύνολο το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε

μέσο όρο 32,5%, φτάνοντας μέχρι και το 40,8%. Την ίδια ώρα, το “Mega με μία” συγκέντρωσε μέσο όρο στο γενικό 25,9%, με το υψηλότερο τέταρτο να συγκεντρώνει 30,9%.

Στο νεανικό κοινό 15-44, το “Mega με μία” συγκέντρωσε μέσο όρο 29,4%, φτάνοντας μέχρι και το 33,8%. Ενώ η εκπομπή των Λιάγκα- Σκορδά συγκέντρωσε μέσο όρο στο νεανικό 28,8%, φτάνοντας μέχρι το 36,8%.

Στη μεσημεριανή ζώνη, η Ελένη Μενεγάκη είναι πάντα πρώτη, απέναντι στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τερμάτισε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο νεανικό κοινό 15-44, με μεγάλη διαφορά από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία ωστόσο αύξησε τα ποσοστά της.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, στο γενικό σύνολο, η “Ελένη” συγκέντρωσε μέσο όρο 22,6%, φτάνοντας μέχρι το 26,9%, ενώ η εκπομπή “Μία” συγκέντρωσε μέσο όρο 13,9%, φτάνοντας μέχρι 21,1%. Όσον αφορά στο νεανικό κοινό 15-44, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συγκέντρωσε μέσο όρο 30,1%, φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι και το 39,2%. Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δε, συγκέντρωσε μέσο όρο στο νεανικό 11,5%, με το υψηλότερο τέταρτο να σημειώνει 20,9%.

Οι δυο συγκλονιστικές ιστορίες γυναικών καθήλωσαν το κοινό χθες το βράδυ στο «Πάμε Πακέτο». Η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου συγκέντρωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο νεανικό κοινό.

Σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, στο γενικό σύνολο η εκπομπή του Alpha συγκέντρωσε μέσο όρο 36%, φτάνοντας μέχρι και το 47,8%. Ενώ στο νεανικό κοινό 15-44, το “Πάμε πακέτο” συγκέντρωσε μέσο όρο 24,7%, φτάνοντας μέχρι και το 32,2%.

Keywords
Τυχαία Θέματα