Η 27χρονη που έκανε σεξ με το πιτ μπουλ γλιτώνει τη φυλακή

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σάλο είχε προκαλέσει η υπόθεση της 27χρονης Jenna Louise Driscoll, σερβιτόρα στο επάγγελμα, που έκανε σεξ με πιτ μπουλ για να ερεθίσει όπως η ίδια είπε στο δικαστήριο, τον φίλο της.

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει το 2014 την κοπέλα για κατοχή κάνναβης. Κατά την έρευνα στο κινητό της, έκπληκτοι είχαν ανακαλύψει τρία βίντεο στα οποία η κοπέλα έκανε σεξ με ένα πιτ μπουλ. Οι συνήγοροι της από την άλλη, ρίχνουν την ευθύνη για την παράξενη συμπεριφορά της πανέμορφης κοπέλας, στο δυσλειτουργικό οικογενειακό της περιβάλλον που την ανάγκασε στα 16 να φύγει από το σπίτι και να συνάψει σχέση με άντρα 12 χρόνια μεγαλύτερο της. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ίδιους, η κοπέλα αναγκάστηκε να παρατήσει το πανεπιστήμιο από την ώρα που δημοσιοποιήθηκαν οι ερωτικές της περιπτύξεις με τον σκύλο.

Σήμερα, το δικαστήριο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, αποφάσισε πως θα τιμωρήσει την Jenna Louise Driscol με δυόμισι χρόνια με αναστολή, θεωρώντας πως η ηλικία της και τα άσχημα παιδικά της χρόνια ευθύνονται για τις πράξεις της.

Η 27χρονη, παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως διακινούσε ναρκωτικά σε πολλούς πελάτες του καταστήματος που εργαζόταν, πως επιτέθηκε σε μια γυναίκα «καρφώνοντας» της ένα πιρούνι, πως δάγκωσε ένα παιδί και πως έχει βιντεοσκοπήσει τον εαυτό της να κάνει σεξ με σκύλο πολλές φορές.

Ωστόσο, ο δικαστής έκρινε πως χρειάζεται να δοθεί μία ευκαιρία στην Jenna να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή δείχνοντας μια άλλη συμπεριφορά. Ο ίδιος, ήταν πολύ αυστηρός με την 27χρονη και εξέφρασε τον θυμό του και την απογοήτευση για τα ΜΜΕ που έδωσαν περισσότερη έμφαση στην κτηνοβασία και όχι στην διακίνηση ναρκωτικών.

Στην απόφαση του δικαστηρίου, έπαιξε ρόλο και η κατάθεση του ψυχολόγου, που τόνισε πως η 27χρονη έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και πιστεύει πως η ζωή της καταστράφηκε εντελώς μετά την δημοσιοποίηση του αφύσικου αυτού γεγονότος.

Το άρθρο Η 27χρονη που έκανε σεξ με το πιτ μπουλ γλιτώνει τη φυλακή εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα