Γονείς Άλκη Καμπάνου: Στο δικαστήριο μαζί με τον Αλέξη Κούγια

Μια φωτογραφία με ένα μαχαίρι που φέρεται να έχει αναρτήσει ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη της ομάδας τους εναντίον του Άρη τον περασμένο Νοέμβρη, έφερε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Κούγιας. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στους δημοσιογράφους το πρωί της Τρίτης έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, επέδειξε τη φωτογραφία-ντοκουμέντο

με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε μια ξύλινη επιφάνεια. “Αυτή η εικόνα αναρτήθηκε από τον Γιώργο Σαββίδη, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας”, είπε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι εξουσιοδοτήθηκε από τους εντολείς του, χωρίς καμία διάθεση εκδίκησης, να φτάσει η υπόθεση όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο δικηγόρος ανέφερε συγκεκριμένα ότι οι γονείς του θύματος του ζήτησαν να δημοσιοποιήσει αυτή τη φωτογραφία. “Αυτή η φωτογραφία είναι ανατριχιαστική. Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με αυτά. Είναι συγκλονιστικό”, σημείωσε ο ίδιος.

“Οργανωμένη, προμελετημένη επίθεση”

Κατά την έξοδο του από το γραφείο της ανακρίτριας, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ανέφερε ότι οι δράστες παρακολουθούσαν την παρέα των νεαρών τη μοιραία νύχτα, πριν τελικά τους επιτεθούν στη συμβολή των οδών Θεοδώρου Γαζή και Νικολάου Πλαστήρα και έκανε λόγο για οργανωμένη και προμελετημένη επίθεση. Όπως αναφέρει το GRTimes, οι γονείς του Άλκη και οι δύο φίλοι του που δέχτηκαν επίθεση το ίδιο βράδυ μετέβησαν στο γραφείο της έβδομης τακτικής ανακρίτριας για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής για την υποστήριξη των κατηγοριών και για τη δολοφονία του Άκη και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των δύο φίλων του, υπόθεση για την οποία ήδη κατηγορούνται συνολικά 11 νεαροί εναντίον των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα.

Η ανάρτηση Σαββίδη με το μαχαίρι

Σημειώνεται ότι η σχετική ανάρτηση Σαββίδη με το μαχαίρι ήταν ένα στόρι στο Instagram από τον περασμένο Νοέμβριο, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη όπου είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα. Η φωτογραφία δείχνει ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω σε ένα τραπέζι.

Αιχμές Κούγια για τον ακριβό δικηγόρο του 23χρονου

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο γνωστός ποινικολόγος άφησε αιχμές για την υπεράσπιση του 23χρονου Αλβανού που έχει ήδη προφυλακιστεί για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, διερωτόμενος πώς ο συγκεκριμένος δικηγόρος ανέλαβε την υπόθεση.

“Θα σας πω κάτι που μου δημιουργεί εντύπωση. Έμαθα ότι δικηγόρος του ανέλαβε ένας εκ των αξιολογότερων δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, γιος παλιού αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα. Ο πατέρας του ήταν ένα κόσμημα της Δικαιοσύνης. Επίλεκτος δικηγόρος. Ο συγκεκριμένος δράστης όμως είναι από τους κατηγορούμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτού του επιπέδου δικηγόρο”, είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης:
Keywords
Τυχαία Θέματα