«Γολγοθάς» για ΑΕΚ

Τα προβλήματα στην ΑΕΚ είναι αμέτρητα, με την Ένωση να ανεβαίνει τον δικό της "Γολγοθά". Το σημαντικότερο για τον Ανδρέα Δημητρέλο είναι η εύρεση 250.000 ευρώ, έτσι ώστε να εξοφληθούν πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε συνέντευξή του στο "aekvoice.gr", αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο δανείου, ενώ μίλησε για τις εξηγήσεις του ίδιου στους υπαλλήλους της ΠΑΕ.

Aναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης στο «aekvoice.gr»:

Για

τις 250.000 ευρώ που απαιτούνται για την αδειοδότηση: «Αυτή τη στιγμή ένα "κλικ" πιο μπροστά είναι η τακτοποίηση του χρέους προς τους πρώην ποδοσφαιριστές. Μέχρι αύριο το βράδυ μπορεί να έχω απάντηση στο αν θα βρεθούν αυτές οι 250.000 ευρώ που απαιτούνται. Έχω κάνει κάποιες προσωπικές επαφές και περιμένω να δω αν θα υπάρξει ανταπόκριση. Με τους μετόχους έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω αλλά δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Παράλληλα, ''τρέχει'' και το θέμα της εφορίας χωρίς να έχουμε κάτι νεότερο».

Για το ενδεχόμενο νέου δανείου: «Δεν σκεφτόμαστε να πάρουμε άλλο δάνειο. Μιλάμε όλοι μεταξύ μας και ψάχνουμε λύση, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει σκέψη για νέο δάνειο».

Για τα όσα είπε στους υπαλλήλους της ΠΑΕ: «Είναι κάτι που ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Όντως είχαμε μία συνάντηση και τους εξήγησα ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα για πληρωμές. Τους ενημέρωσα για το τί περιμένουμε τις επόμενες μέρες και για το πότε υπολογίζουμε ότι θα λάβουν τα χρήματά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γολγοθάς, ΑΕΚ,golgothas, aek