Γωγώ Φαρμάκη: Δεν ήταν ατύχημα ο πυροβολισμός μου από τον Αγγλούπα

Η Γωγώ Φαρμάκη, αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και ξεκαθάρισε ότι ο πυροβολισμός της από το όπλο του Αλέξανδρου Αγγλούπα δεν ήταν ατύχημα.

Εδώ και 4 μήνες, η νεαρή κοπέλα μετά τον σοβαρό τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα, προσπαθεί να αναρρώσει αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα με τα χειρουργεία. Θα πρέπει να κάνει άλλες δύο επεμβάσεις και μία αισθητική. Τα έξοδα, που την βαρύνουν, είναι πάρα πολλά και δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά στην ιατροφαρμακευτική της περίθαλψη.

Μιλάει εμμέσως πλην σαφώς και για

την προδοσία από την ίδια της την αδελφή και για το πόσο δοκιμάστηκαν οι σχέσεις τους.

Εξηγεί για το χρονικό του τραυματισμού της εκείνο το μοιραίο βράδυ της 4ης Νοεμβρίου. Η αδελφή της είχε τσακωθεί με τον επιχειρηματία και όλη τη νύχτα αντάλλασαν μηνύματα μέσω κινητών.

«Κάποια στιγμή ο Αγγλούπας ήρθε κάτω από το σπίτι και άρχισε να χτυπάει το κουδούνι και να κάνει φασαρία επειδή δεν του ανοίγαμε. Για να μην δώσουμε δικαιώματα στην γειτονιά τελικά του ανοίξαμε», σημείωσε αρχικά η Γωγώ, για να προσθέσει στη συνέχεια «όταν μπήκε μέσα άρχισε να φωνάζει και να ζητάει από την Όλγα να του δώσει το σκυλί μου, προφανώς ως άλλοθι για να εξηγήσει τον λόγο της επίσκεψής του».

«Όταν του είπε η αδελφή μου ότι θα το πάρει την άλλη βδομάδα που θα φύγω για την Αμερική, εκείνος άρχισε να σπάει πράγματα μέσα στο σπίτι. Όταν με πλησίασε ενώ ήμουν καθισμένη στο κρεβάτι μου, εκτός εαυτού, και μου ζήτησε πάλι το σκυλί, εγώ αρνήθηκα. Και τότε άκουσα ένα ‘’μπαμ’’. Τον κοίταξα και κρατούσε ένα όπλο στο χέρι του. Κοιτάζω την κοιλιά μου και ήταν μέσα στα αίματα. Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς διακομίστηκα στο νοσοκομείο από τον ίδιο και την αδελφή μου», επισήμανε η Γωγώ Φαρμάκη.

Αυτό, που ζητά η Γωγώ Φαρμάκη, είναι να αναλάβει τις ευθύνες του ο Αλέξανδρος Αγγλούπας και να σταματήσει να παραπλανά τις εισαγγελικές αρχές.

Για τις δηλώσεις της αδελφής της ότι ήταν «ατύχημα», η Γωγώ λέει: «Η αδελφική αγάπη είναι ιερή. Με αυτό που υπέστην, δοκιμάστηκαν οι σχέσεις μας, τα συναισθήματά μας, η εμπιστοσύνη μου. Το χειρότερο από όλα είναι, ότι αφού ζήσεις από βέβαιο θάνατο, σκοτώνεσαι διπλά από την προδοσία».

Keywords
Τυχαία Θέματα