«Γλυκιά» ήττα για Μαρσέιγ

Φαίνεται ότι της πάνε τα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς η Μαρσέιγ χτύπησε ξανά στο 93’ ρίχνοντας στο «καναβάτσο» την ομάδα της Ίντερ. Οι Μασσαλοί όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο «Βελοντρόμ» σκόραραν στις καθυστερήσεις του ματς (93’ Μπραντάο), παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League. Παρά την ήττα με 2-1 από την Ίντερ στο Σαν Σίρο, είναι αυτοί τελικά που θα βρεθούν στην κλήρωση της Παρασκευής για τους «8» της διοργάνωσης, λόγω του καθοριστικού εκτός έδρας γκολ.

Οι

«νερατζούρι» ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, αποδείχθηκαν άτυχοι τελικά, ενώ βρήκαν μπροστά τους έναν φανταστικό Μανταντά που με τις καθοριστικές του επεμβάσεις τους στέρησε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Μιλίτο στο 75’ έδωσε το προβάδισμα στην Ίντερ, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0). Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς οδηγείται στην παράταση, ήρθε η χρυσή αλλαγή του Ντεσάν, Μπραντάο να γράψει το 1-1 δίνοντας προβάδισμα για πρόκριση στους Μασσαλούς. Στην ακριβώς επόμενη φάση και τελευταία του αγώνα, ο Πατσίνι κέρδισε πέναλτι (αποβλήθηκε ο Μανταντά), με τον ίδιο να εκτελεί εύστοχα και να γράφει το τελικό 2-1. Μία νίκη για την Ίντερ χωρίς αντίκρισμα, αφού η ομάδα του Ρανιέρι αποχαιρέτησε άδοξα το θεσμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα