Γιος Κινέζου Κροίσου αρνείται περιουσία $91 δις!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την τύχη με το μέρος τους έχουν επαγγελματίες μάνατζερ στην Κίνα, που βλέπουν τον όμιλο Dalian Wanda Group με παγκόσμια δραστηριότητα σε όλους τους τομείς , να «περνά» στα χέρια τους ως προς το κομμάτι της διαχείρισης.
Ο δισεκατομμυριούχος Wang Jianlin με περιουσία 31 δις δολαρίων, δεν θα αφήσει τίποτα στον 29χρονο μοναχογιό του, αφού εκείνος δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κλάδο.Αιτία είναι
η κακής ποιότητας ζωή που έχει δει πως προσφέρει αυτή η καριέρα στους ανθρώπους που διοικούν ομίλους σαν και τον σαν τον Dalian Wanda.«Έχω ρωτήσει τον γιο μου και είπε ότι δεν θέλει να ζήσει μια ζωή όπως η δική μου», ανέφερε ο 62χρονος Wang σε φόρουμ στο Πεκίνο το Σάββατο.
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που αναφέρεται σε αυτό ο πάμπλουτος επιχειρηματίας. Σε τηλεοπτικό σόου τον περασμένο Μάη, είχε πει: «Ίσως είναι καλύτερα να παραδώσω το τιμόνι σε επαγγελματίες μάνατζερ. Μπορούμε να τους βρούμε από το ΔΣ του ομίλου. Δεν θα προκρίνουμε συγκεκριμένο υποψήφιο, μάλλον θα επιλέξουμε κάποιον μέσω διαγωνισμού».

Όσο για τον γιο, Wang Sicong, κατέχει μερίδιο μόνο 2% της Wanda. Είναι ενεργός επενδυτής σε εταιρείες Διαδικτύου και eSports, καθώς και στην εταιρεία του Χονγκ Κονγκ Dining Concepts Holdings.Στο διαδίκτυο πάλι, είναι πολύ αγαπητός με πάνω από 21 εκατ. followers στον λογαριασμό του. Φαίνεται όμως, πως αυτά του είναι αρκετά.

Το άρθρο Γιος Κινέζου Κροίσου αρνείται περιουσία $91 δις! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα