Γιαυτό ανέβηκε ο Στοχ!

Στον αγώνα με τον Αρη αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του αγώνα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ βγήκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης από τους δημοσιογράφους και μάλλον θα πάρει ξανά και το βραβείο του κόσμου αφού πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ.

Ο Μίροσλαβ Στοχ αρχίζει και θυμίζει ξανά τον παίκτη που βλέπαμε τον καλοκαίρι όταν έβαζε εκείνο

το καταπληκτικό γκολ με την Σάλκε και συνέχιζε στα πρώτα ματς και του πρωταθλήματος με παρόμοιο καλό τρόπο μέχρι που «χάθηκε».

Ποια η αιτία που ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δείχνει ξανά να ανεβάζει την απόδοση του; Η εξήγηση είναι: Η φυγή του Χουμπ Στέφενς. Οι σχέσεις των δύο μόνο καλές δεν ήταν. Απόδειξε άλλωστε και τα «γαλλικά» του Στοχ στον πρώην προπονητή του αλλά και την αλλάγη… στην αλλαγή που έκανε ο Ολλανδός σε ένα από τα τελευταία του ματς στο πάγκο του Δικεφάλου.

Αυτοί που γνωρίζουν τον Στοχ λένε πως πλέον έχει βρει ξανά τον εαυτό του. Παίζει πιο απελευθερωμένα δεν είναι «σφιγμένος» και έχει «καθαρό μυαλό» . «Είναι παίκτης ψυχολογίας και με τον Στέφενς πλέον η κατάσταση ήταν τέτοια που του… φρέναρε την έκρηξη που έχει», λένε άνθρωποι κοντά στον Σλοβάκο.

Aλλωστε και ο ίδιος ο Στοχ με πρόσφατες δηλώσεις του έδειξε ότι αισθάνεται καλύτερα που έφυγε ο Χουμπ Στέφενς!

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα