Για την υπέρβαση ο ΑΠΟΕΛ

Μία από τις σημαντικότερες βραδιές στην ιστορία του συλλόγου είναι η αποψινή για τον ΑΠΟΕΛ, με τους πρωταθλητές Κύπρου να ψάχνουν τη ρεβάνς του 1-0 της Λυών στο «Ζερλάν».

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ελπίζει απόψε σε ανατροπή του σκορ του πρώτου ματς στη Γαλλία, κάνοντας την υπέρβαση με πρόκριση στις καλύτερες οκτώ ομάδες του Champions League.

Στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ θα έχει τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι δε μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Χέλιο Πίντο.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα της Λυών δεν είναι και στα καλύτερα της το τελευταίο διάστημα, μετρώντας πέντε ματς χωρίς νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ η οποία απέχει πλέον 15 βαθμούς από την κορυφή, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Γκορκίφ, Βαλβέρντ και Μενσά,

Το αρνητικό για τον ΑΠΟΕΛ, όσον αφορά την παράδοση στα ευρωπαϊκά ματς, είναι ότι στις 14 φορές που έχασε στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας, κατάφερε να προκριθεί μόλις τις τρεις. Αντιθέτως, η γαλλική ομάδα έχει πάρει την πρόκριση στις 14 από τις 16 φορές όπου νίκησε στο πρώτο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα