Για έξι επιπλέον μέρες θα απολαμβάνουν οι Αθηναίοι την ”Αληθινή Απολογία του Σωκράτη…”!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

H επιτυχία που ξεπέρασε ακόμα και την έτσι κι αλλιώς ευοίωνη προσδοκία για τον Σταμάτη Κραουνάκη και την ομάδα Σπείρα-Σπείρα, έφερε και την παράταση της παράστασης ”Η Αληθινή Απολογία του Σωκράτη”…

Έτσι, λοιπόν, η παράσταση σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, θα παίζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μέχρι και 25 Ιουλίου, αντί για 19 που είχε αρχικά προγραμματιστεί να ρίξει αυλαία.

Πρόκειται για τη θεατρική

μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Κώστα Βάρναλη, που αφορά τη θανατική καταδίκη του Σωκράτη από τους Αθηναίους το 399 π.Χ. και την αγόρευσή του στο δικαστήριο της Ηλιαίας.

Το ρόλο του φιλοσόφου ενσαρκώνει ο Σταμάτης Κραουνάκης, έχοντας στο πλευρό του τα μέλη της Σπείρα-Σπείρα, που ερμηνεύουν τους μαθητές-κατήγορους: Αθηνά Αφαλίδου, Χρήστος Γεροντίδης, Αναστασία Έδεν, Τζέρομ Καλούτα, Σάκης Καραθανάσης, Χρήστος Μουστάκας, Κώστας Μπουγιώτης, Ελευθερία Σικινιώτη και Γιώργος Στιβανάκης.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης έχουν επιμεληθεί οι Κραουνάκης και Φεζολλάρι.

Το άρθρο Για έξι επιπλέον μέρες θα απολαμβάνουν οι Αθηναίοι την ”Αληθινή Απολογία του Σωκράτη…”! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα