Γέννησε στα 51 της η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στη ζωή, πριν από περίπου 3 εβδομάδες, η μητέρα του 15χρονου δολοφονηθέντος Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν.

Πατέρας του παιδιού και σύντροφος της κας Τσαλικιάν είναι ο εκπρόσωπος και δικηγόρος της οικογένειας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη, Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Η κα Τσαλικιάν και ο κ. Κωνσταντίνου κράτησαν τη σχέση τους και την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σκοπεύουν να δώσουν στο μωρό το όνομα του Αλέξη, αφού

όπως είπαν «ο Αλέξης ήταν ένας και δεν πρόκειται να αναπληρωθεί από κανέναν».

Όπως δήλωσε ο γυναικολόγος της κας Τσαλικιάν: «Η γυναίκα αυτή βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία. Εγώ προσωπικά ήμουν είμαι και θα είμαι συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό του Αλέξη μιας και ο γιος μου είναι συνομήλικός του και ήταν και φίλοι. Γι’ αυτό είχα κάθε λόγο να την βοηθήσω. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια ήταν 49 ετών η κυρία Τσαλικιάν, ωστόσο είχε μεγάλη θέληση για να ξαναδεί τη ζωή από την αισιόδοξη πλευρά».

Όσο για τις στιγμές που έζησαν στο μαιευτήριο είπε με την άδεια της οικογένειας βέβαια: «Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές στο μαιευτήριο και την ώρα που της έδινα το παιδί στην αγκαλιά της έκλαιγε, με ευλογούσε και έλεγε ευχαριστώ στον Θεό!».

Keywords
Αναζητήσεις
μητερα γρηγοροπουλου γαμος με δικηγορο
Τυχαία Θέματα