«Πυρά» Κουτσούμπα κατά κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ελευσίνα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε πως «τα κόμματα της συγκυβέρνησης, δεν διαφωνούν με τις απολύσεις αλλά με τον τρόπο που θα γίνουν οι απολύσεις και πως η τρικομματική προσπαθεί να στοχοποιήσει τους εργαζόμενους βάζοντάς τους όλους σε ένα τσουβάλι. Χαμηλόμισθούς δημοσιογράφους, κακοπληρωμένους τεχνικούς και άλλο προσωπικό που κάνει το καθημερινό χαμαλίκι της δουλειάς από τη μια και καλοπληρωμένους-

χρυσοπληρωμένους αστέρες και τα κάθε είδους λαμόγια που η πολιτική των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων εξέθρεψαν σε όλο το δημόσιο τομέα, φορτώνοντας τους όλα τα κακά της μοίρας της κρατικής τηλεόρασης, βγάζοντας λάδι διαχρονικά τις κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, τις τελευταίες κυβερνήσεις συνεργασίας και τα κόμματα, όπως αυτό της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ που συνέβαλαν σημαντικά στην ύπαρξη αυτού του πελατειακού άρρωστου δημόσιου, του καπιταλιστικού δημόσιου τομέα, χωρίς να έχουν βγάλει ούτε και σήμερα ακόμα ουσιαστικά συμπεράσματα».

Ο κ. Κουτσούμπας προειδοποίησε πως γίνεται προσπάθεια να στηθεί προεκλογικό σκηνικό νέου διπολισμού με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που πυροδότησε η κυβέρνηση της ΝΔ με το συγκεκριμένο τρόπο κλεισίματος της ΕΡΤ, και ζήτησε από τον λαό να γυρίσει την πλάτη στη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, στην αξιωματική αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις κάθε είδους συνιστώσες της, εντός και εκτός συνασπισμού, σημειώνοντας: «Γυρίστε την πλάτη σε όλους όσους θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, τσακίστε το ναζισμό, απομονώστε τα τσιράκια του συστήματος, τους χρυσαυγίτες φασίστες. Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα