Γεννηματά: Δεν θα γίνουμε κολαούζοι του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ

«Όποιος θέλει να γίνει κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ ή της Ν.Δ. ας πάρει το καπελάκι του και ας πάει να πιάσει στασίδι» τόνισε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«θέλω να είμαι χρήσιμη στον τόπο, και όχι ωφέλιμη στους σχεδιασμούς των κυρίων Τσίπρα και Μητσοτάκη, και

όσων τους στηρίζουν και επενδύουν σε αυτούς» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας ότι στις κρίσιμες στιγμές της χώρας απαιτείται συναίνεση και συνεννόηση.

Στην ομιλία της στο Περιφερειακό Συντονιστικό Αττικής η κ. Γεννηματά τόνισε ότι την ώρα που η χώρα διαλύεται, η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί την εξουσίας της, προκειμένου να ελέγξει την ενημέρωση και να εδραιώσει ένα φαύλο κομματικό κράτος και η Ν.Δ δηλώνει ότι αν ο κύριος Τσίπρας, δεν μπορεί μόνος του, τότε ας πάμε σε εκλογές.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι «θέλω να είμαι χρήσιμη στον τόπο, και όχι ωφέλιμη στους σχεδιασμούς των κυρίων Τσίπρα και Μητσοτάκη, και όσων τους στηρίζουν και επενδύουν σε αυτούς. Όποιος θέλει να γίνει κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ ή της Ν.Δ. ας πάρει το καπελάκι του και ας πάει να πιάσει στασίδι» ανέφερε.

Απευθυνόμενη στον κ. Τσίπρα και στον κ. Μητσοτάκη είπε:
«Είναι η ώρα να αντιληφθείτε, ότι η κατοχή της εξουσίας, δεν αρκεί για να επιλύσει κάποιος τα προβλήματα αυτού του τόπου. Προβλήματα μεγάλα, προβλήματα εθνικά, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά. Η επένδυση στην κοινωνική πόλωση και το διχασμό, και ακόμα περισσότερο, σε κρίσιμες εθνικές στιγμές, που απαιτούν συναίνεση και συνεννόηση, είναι επένδυση στην καταστροφή του Έθνους και της πατρίδας.
Εθνική Επιλογή Ευθύνης, είναι να δημιουργείς όρους συνεννόησης, συμπόρευσης και σύμπραξης όλων των Δυνάμεων του Δημοκρατικού Τόξου για τα μείζονα ζητήματα του Έθνους και της Δημοκρατίας. Εθνική Επιλογή Ευθύνης, είναι να επιδιώκεις την αφύπνιση και τη συνεργασία όλων των δυνάμεων του Ευρωπαϊκού Τόξου, προκειμένου να καταστρώσουμε όλοι μαζί ένα πραγματικό σχέδιο ελπίδας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα