Γενική 24ωρη απεργία για τις 27 Νοεμβρίου αποφάσισε η ΓΣΕΕ

Οριστικοποιήθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ η ημερομηνία της 24ωρης γενικής απεργίας που θα πραγματοποιηθεί ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης. Η απεργία θα γίνει την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου..

Η Εκτελεστική Επιτροπή του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή και λαμβάνοντας υπόψη πρόσφατες αποφάσεις

της Ολομέλειας Διοίκησης, οριστικοποίησε την 24ωρης γενική απεργία.

«Η κυβέρνηση δυστυχώς μέσα και από τον νέο προϋπολογισμό δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εντείνει τα ήδη εφιαλτικά προβλήματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων. Ένας προϋπολογισμός που καθιστά για ακόμη μία φορά μόνιμα φορολογικά υποζύγια τους πιο αδύναμους ,που εξαθλιώνει την κοινωνία, που συντηρεί την ίδια σκληρή πραγματικότητα για κάθε Ελληνική οικογένεια», σημειώνει σε ανακοίνωσή της Συνομοσπονδία.

Η δράση της ΓΣΕΕ θα συνεχιστεί με συλλαλητήρια, οι ημερομηνίες των οποίων θα καθοριστούν ανάλογα με το χρόνο συζήτησης του νέου προϋπολογισμού στη Βουλή.

«Για τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική απεργία και στα συλλαλητήρια, θα προηγηθούν περιφερειακές συσκέψεις, επισκέψεις σε χώρους εργασίας και συσκέψεις Ομοσπονδιών», καταλήγει η ΓΣΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα