Φτιάχνετε για να μείνει στον ΠΑΟΚ !

Ο Μπίμπρας Νάτχο όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μοιάζει να “φτιάχνεται” με το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι, αφού δείχνει ότι γουστάρει αυτό που ζει στη Θεσσαλονίκη!

Οι πιθανότητες αρχικά δεν ήταν με το μέρος του ΠΑΟΚ.

Ο Νάτχο πολιορκείται από

τον Ιανουάριο από ορισμένες τεράστιες ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους όπως οι Μίλαν, Γαλατάσαραϊ, Αστον Βίλα και αρκετές ακόμη.

Ωστόσο μετά από σχεδόν δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη ο Ισραηλινός γουστάρει όλο και περισσότερο τον Δικέφαλο, η ομάδα, η πόλη και ο κόσμος τον κερδίζουν καθημερινά όλο και πιο πολύ και οι πιθανότητες να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι συνεχώς αυξάνονται…

ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Ποιον ήταν το πρώτο πράγμα που του άρεσε στη Θεσσαλονίκη πριν ακόμη γνωρίσει καλά-καλά τον ΠΑΟΚ; Ο καφές! Ο Νάτχο είναι λάτρης του καλού καφέ και από την πρώτη μέρα παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ενθουσιάστηκε από την εξαιρετική ποιότητα καφέ που βρήκε σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων!

ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΤΗ

Ο Νάχτο και η σύζυγός του, η Τάλια είναι λάτρεις της ελληνικής μουσικής όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι Ισραηλινοί. Μάλιστα αγαπημένος τους Ελληνας καλλιτέχνης είναι ο Νίκος Βέρτης και ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι και αυτός είναι ΠΑΟΚτσής! Από την άλλη πλευρά ενημερώθηκε και ο καλλιτέχνης ότι τα ζεύγος Νάτχο είναι θαυμαστές του και μέσω γνωστών του, τους έστειλε το μήνυμα ότι τους περιμένει κάποιο βράδυ στο μαγαζί που δουλεύει.

Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Ο Νάτχο έχει εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που τον έχει αγκαλιάσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα που έχει ζήσει στην Τούμπα είναι ένα από τα ατού του Δικέφαλου για την παραμονή του. Στο ματς με την Μπενφίκα ήταν στην κερκίδα (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής) και έγραφε εντυπωσιασμένος σε βίντεο τον παλμό της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας, ενώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε ένα με τον κόσμο μετά το τέλος του ματς και πανηγύριζε μαζί με τους οπαδούς σαν εκστασιασμένος για αρκετά λεπτά μπροστά στη Θύρα 4! “Δεν έχω ζήσει πουθενά τέτοια ατμόσφαιρα”, έγραψε την επόμενη μέρα στους λογαριασμούς που έχει στα social media μαζί με φωτογραφίες και βίντεο της φλεγόμενης Τούμπας.

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Οπου σταθεί και όπου βρεθεί στη Θεσσαλονίκη παντού γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, και όλοι του εύχονται να μείνει για χρόνια στην ομάδα. Αυτή τη ζεστασιά δεν την έχει ζήσει πουθενά ο Νάτχο, όπως παραδέχεται στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι φροντίζουν να μη του λείπει τίποτα.

Καθώς του αρέσουν τα ωραία αυτοκίνητα, αρχικά του έδωσαν μία Πόρσε “Cayenne” ενώ τελευταία κυκλοφορεί με μία διθέσια σπορ “Mercedes”. Το νερό για την παραμονή του έχει μπει για τα καλά στο αυλάκι…

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΟΓΑΤΟΣ

Ο Νάτχο έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη γυναίκα του (Τάλια) και το μικρό τους γιο. Εγκαταστάθηκε σε ένα μεγάλο σπίτι μεταξύ Καρδίας και Ταγαράδων, εκεί που έμεναν πριν από αυτόν ο Νέτσιντ και πιο πριν ο Καμαρά. Ευχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι βέβαια να μείνει εκεί ο Ισραηλινός περισσότερο από τους προκατόχους του!

Είναι… “σπιτόγατος”, περνάει τον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του και καθημερινά προσεύχεται στο σπίτι του καθώς ως Μουσουλμάνος δεν έχει βρει δημόσιο χώρο για να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα. Καθώς το Ισραήλ είναι πλέον πολύ πιο κοντά από το Καζάν, συνεχώς τον επισκέπτονται συγγενείς και φίλοι από την πατρίδα του και η κοντινή απόσταση από τη γενέτειρά του είναι ένα ακόμη ατού για την παραμονή του…

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα