Η υπομονή εξαντλείται!

Οι μήνες κυλούν και ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει την επίσημη απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στην πρόταση που κατέθεσε για την εξόφληση του χρέους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως είναι γνωστό ο ομογενής επιχειρηματίας έχει καταθέσει πρόταση σύμφωνα με την οποία είναι διατεθειμένος να πληρώσει εφ΄ άπαξ ποσό 12.000.000 ευρώ προκειμένου να κλείσει οριστικά το θέμα που ταλαιπωρεί τον Δικέφαλο επί σειρά ετών.

Με διάφορες προφάσεις μέχρι τώρα η Ελληνική κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός Γιάννης Στουρνάρας

δεν δίνουν απάντηση στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδης δοκιμάζοντας τις αντοχές του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου. Ο Σαββίδης πρότεινε να αποπληρώσει το πρωτογενές κεφάλαιο πληρώνοντας παράλληλα και το 20% των προστίμων βασιζόμενος σε νόμο που είχε μικρή διάρκειας ζωής προς διετίας και στη συνέχεια αποσύρθηκε.

Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη δεν μπορεί να προβλεφθεί καθώς ήδη έχει εκφράσει τη δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν βρίσκει ανταπόκριση από την ελληνική κυβέρνηση παρά τις δεκάδες υποσχέσεις που έχει λάβει ακόμα και από τον πρωθυπουργό της χώρας για το θ΄μα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα τείνουν να πιστέψουν ότι οι καθυστερήσεις και η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζετε το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν παρασκήνιο και δάκτυλο ανθρώπων που εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο και διακαώς επιθυμούν να παρατείνεται το πρόβλημα του Δικεφάλου.

Δεν αποκλείεται αν δεν υπάρξει σοβαρή εξέλιξη άμεσα, να τοποθετηθεί εκ νέου ο Ιβάν Σαββίδης εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του προκειμένου να ενημερωθεί και ο κόσμος του ΠΑΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε η ομάδα από την πολιτεία.

πηγη:inpaok
Keywords
Τυχαία Θέματα