Φρίκη στις ΗΠΑ:Κοριτσάκι βρέθηκε διαμελισμένο – «Μου άρεσε να βλέπω να τη βιάζουν!»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Φρίκη προκαλεί η κυνική ομολογία της Michelle Martens έπειτα από την εύρεση του διαμελισμένου πτώματος της 10χρονης κόρης της.

Η 35χρονη παραδέχτηκε στους άνδρες της αστυνομίας πως έψαχνε στο διαδίκτυο άντρες για να κακοποιήσουν σεξουαλικά την κορούλα της επειδή της άρεσε να βλέπει.

Είχε μάλιστα κανονίσει τουλάχιστον 3 ραντεβού με άντρες για να βιάσουν τη 10χρονη Victoria. Μεταξύ των αντρών ήταν ένας συνάδελφός της και ο 31χρονος Fabian Gonzales που γνώρισε

στο ίντερνετ και ο οποίος σκότωσε τη μικρή Victoria στα 10α γενέθλιά της.

Η Michelle Martens, ο Fabian Gonzales και η 31χρονη ξαδέρφη του Jessica Kelley κατηγορούνται για τη δολοφονία της 10χρονης Victoria. Της χορήγησαν μεθαμφεταμίνη, την κακοποίησαν σεξουαλικά, τη μαχαίρωσαν, τη στραγγάλισαν και τη διαμέλισαν.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο Fabian Gonzales, η ξαδέρφη του χτύπησε τον ίδιο και τη Michelle με ένα σίδερο. Η 35χρονη Martens κατέθεσε πως η Jessica Kelley είχε κλείσει το στόμα της 10χρονης με το χέρι της και τη μαχαίρωσε στο στομάχι μετά τον στραγγαλισμό της από τον Gonzales.

Πηγή: News.com.au

Το άρθρο Φρίκη στις ΗΠΑ:Κοριτσάκι βρέθηκε διαμελισμένο – «Μου άρεσε να βλέπω να τη βιάζουν!» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα