Φρεσκάρισμα και υγιεινός περίπατος του Ολυμπιακού με νέα πεντάρα

Ο Ολυμπιακός έχοντας στη σύνθεσή του, τους νεαρούς Παπασάββα, Σάλιακα και Βούρο, νίκησε με 5-3 το μαχητικό Φωκικό εκτός έδρας και με το συνολικό 10-4 (σ.σ. πρώτος αγώνας 5-1) προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μίτσελ έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής αλλά και σε τρεις νεαρούς να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, φρεσκάροντας την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί (αγώνες με ΠΑΟ,

Μπενφίκα, ΠΑΟΚ)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φωκικός (Γιώργος Κούτσης): Λατζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλά, Σκαρίμπας, Τζέκος, Θέος, Άλβαρεζ, Ράντι, Φράγκος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγκιερι, Σαλίνο (63' Παπάζογλου), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μετζανί, Βούρος, Εντινγκά (46' Παπασάββας), Γιαταμπαρέ, Φουστέρ (46' Σάλιακας), Βάις, Ολαϊτάν, Στσέποβιτς.

Γκολ: 8' Φράγκος, 51' Ράμπι, 76' Άλβαρες / 16' Φουστέρ, 23' Βάις, 25 Ολαϊτάν, 33' Εντινγκά, 86' Παπασάββας

Πέρασε και ο ΠΑΟΚ

Στον άλλο αγώνα που ολοκλήρωσε τις σημερινές (30/10) αναμετρήσεις για το κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έχοντας ως πλεονέκτημα το 3-0 της Τούμπας, κέρδισε στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση με 1-0, σφραγίζοντας την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου. Το γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» πέτυχε ο Ολίσε στο 67’.

Keywords
Τυχαία Θέματα