Φόβοι για εκφασισμό των στρατιωτικών από τον Φαήλο Κρανιδιώτη…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κατηγορεί κύκλους της κυβέρνησης οι οποίοι ”σπρώχνουν” τους στρατιωτικούς μας προς τη Χρυσή Αυγή ο σύμβουλος του πρωθυπουργού και τονίζει:

“Κάποιοι στην κυβέρνηση έχουν βάλει στοίχημα να διώξουν και την τελευταία ψήφο στρατιωτικού” αναφέρει ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε άρθρο του στην ιστοσελίδα antinews,

με τίτλο “Με την μπουλντόζα σπρώχνουμε τους στρατιωτικούς στην ΧΑ”.

”Αδέρφια, την άποψη μου την έχω πει από παλιά: η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στις Ένοπλες Δυνάμεις θα ήταν να τις αφήσουν ήσυχες να κάνουν την δουλειά τους.

Θα προσέθετα σήμερα, να τις αφήσουν εν γένει ήσυχες, να κρατήσουν οι σοφολογιότατοι τις μεταρρυθμίσεις για τον εαυτό τους και γι’ άλλους εργασιακούς κλάδους.

Δεν μπορεί, δεν εξηγείται διαφορετικά. Κάποιοι στην κυβέρνηση έχουν βάλει στοίχημα να διώξουν και την τελευταία ψήφο στρατιωτικού.

Τώρα, λέει, πήγε στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, με το οποίο μπαίνει χέρι στα Ταμεία των στρατιωτικών και στο εφάπαξ τους”.

Το άρθρο Φόβοι για εκφασισμό των στρατιωτικών από τον Φαήλο Κρανιδιώτη… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα