Γερή καμπάνα από FIFA σε Σάντος…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Ακριβά… θα πληρώσει ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα, όπου αποκλειστήκαμε! Η FIFA δεν του χαρίστηκε και του επέβαλε τσουχτερό πρόστιμο αλλά και αποκλεισμό μεγάλης διάρκειας από τα γήπεδα… Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επέβαλε αποκλεισμό οκτώ αγωνιστικών στον Πορτογάλο τεχνικό και πρόστιμο ύψους 20.000 ελβετικών φράγκων. Την τιμωρία αυτή την γνωστοποίησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ,

Γιώργος Σαρρής στη συνεδρίαση του ΔΣ η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Σε αυτή ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ για τη σύναψη συμφωνίας με τον Κλάουντιο Ρανιέρι και επεσήμανε ότι ο ίδιος ο νέος προπονητής έχει ζητήσει να έχει την τελευταία και αποκλειστική επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τα τεχνικά επιτελεία όλων των Εθνικών Ομάδων.

Ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 5/8/2014 ενώ στις 16-17/9/2014 θα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο που διοργανώνει η FIFA για την αποτίμηση των αγωνιστικών δεδομένων της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2014.

Το άρθρο Γερή καμπάνα από FIFA σε Σάντος… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα