«Φως στο τούνελ»

H προγραμματισμένη Γ.Σ. του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, εν μέσω τεταμένου κλίματος (λόγω της απουσίας του Τζίγκερ), αλλά με εξέλιξη θετική για τους φίλαθλους των «πράσινων», καθώς ψηφίστηκε η αύξηση Μ.Κ. κατά 15 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως προέκυψε από τη Γ.Σ, υπάρχουν χρήματα για να μπουν στα ταμεία από την Δευτέρα, τα οποία θα πάνε στους παίκτες, ώστε να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς αυτούς. Πρόκειται δηλαδή για μια θετική εξέλιξη όσον αφορά το μέλλον του «τριφυλλιού», καθώς μέχρι το

τέλος του μήνα πρέπει να μπουν στα ταμεία περίπου 9 εκατ. ευρώ, διαφορετικά θα υπάρξει τιμωρία από την UEFA.

Στη διαδικασία έδωσαν το παρών οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Αδαμάντιος Πολέμης, Θανάσης Γιαννακόπουλος και Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ενώ τον Γιάννη Βαρδινογιάννη εκπροσώπησε ο κ. Ρακιτζής.

Στο πλευρό του Ανδρέα Βγενόπουλου θα είναι και ο Αδαμάντιος Πολέμης, καθώς δεσμεύτηκε να συμμετέχει στην ΑΜΚ, με χρήματα που αντιστοιχούν σε μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που του αντιστοιχεί από τις μετοχές τις οποίες έχει.

Από τη μεριά του ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης υποστήριξε ότι εκείνος και ομάδα επιχειρηματιών, έχει 4 εκατομμύρια ευρώ για να βάλει στα ταμεία της ομάδας, με προϋπόθεση να αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Επίσης ειπώθηκε πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν, συνεισφέροντας οικονομικά.

Αιχμές κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη άφησε ο Ανδρεάς Βγενόπουλος, καθώς δήλωσε πως είναι θλιβερό το γεγονός ότι απέχει από τη διαδικασία, αναφέροντας παράλληλα πως πρέπει να αποχωρήσει αλλά με σωστό τρόπο.

Από την άλλη, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φαίνεται να μην έχει διάθεση για συνεργασία, όπως διαρρέει από κύκλους του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Περίπου 200 οπαδοί των «πράσινων» βρέθηκαν έξω απο τη Γ.Σ. αποθεώνοντας τον Ανδρέα Βγενόπουλο κατά την αποχώρηση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα