Φόνος στο Ολυμπιακό χωριό: Μέλος της ρωσικής αποστολής σκότωσε επίδοξο ληστή

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νέο δυσάρεστο γεγονός στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Μόλις λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων ένας νεαρός Βραζιλιάνος έχασε την ζωή του, όταν προσπάθησε να ληστέψει την ρωσική αποστολή.

Οι συνθήκες του φόνου

Ο Μάρκος Σέζαρ Φερές Μπράγκα, βραζιλιάνος νομικός που εργάζεται κατά την περίοδο των ολυμπιακών αγώνων

για την ρώσικη αποστολή, ενώ βρισκόταν με την γυναίκα του και την κόρη του στο αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση από επίδοξο ληστή που με απειλή όπλου του ζήτησε το ρολόι του.

Ο δικηγόρος που είναι ερασιτέχνης αθλητής του ζίου-ζίτσου επέτυχε να αφοπλίσει το ληστή και πυροβόλησε το νεαρό με το ίδιο του το όπλο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί θανάσιμα. Η αστυνομία που έφτασε στον τόπο του εγκλήματος, πήρε καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, ενώ εντύπωση έκανε πως κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, το θύμα παρέμενε στο δρόμο, ορατό σε όσους εισέρχονταν στο Ολυμπιακό χωριό.

Να σημειωθεί ότι η ρωσική κυβέρνηση διέψευσε το γεγονός υποστηρίζοντας πως όσοι εργάζονται για την ρώσικη αποστολή μετακινούνται με υπηρεσιακά οχήματα και όχι με ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Το άρθρο Φόνος στο Ολυμπιακό χωριό: Μέλος της ρωσικής αποστολής σκότωσε επίδοξο ληστή εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα