Φιμωμένος και χτυπημένος βρέθηκε ο οδοντίατρος

Ο συνταξιούχος οδοντίατρος που βρέθηκε νεκρός στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στη οδό Μικράς Ασίας και Φαραντάτων στην περιοχή Γουδή, είναι ο 67χρονος Σπύρος Χάλαρης ο οποίος κατοικούσε πολλά χρόνια στην περιοχή και ήταν γνωστή η οικονομική του επιφάνεια.

Ο άτυχος οδοντίατρος φαίνεται πως με κάποιο τρόπο που διερευνά η αστυνομία ή άνοιξε στους ληστές και δολοφόνους του, ή με κάποιο τρόπο κατάφεραν και μπήκαν μέσα, διότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη.

Η σωρός του που φέρει πολλαπλά χτυπήματα, παραμένει στο σημείο, το οποίο έχει κατακλυστεί από αστυνομικές δυνάμεις

καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι δύο άνδρες που περιγράφηκαν ως μελαμψοί ή τσιγγάνοι μπήκαν στο σπίτι νωρίτερα από τις 2 το μεσημέρι.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες που άκουσαν κάποιους περίεργους θορύβους και από ώρα σε ώρα αναμένεται η σήμανση και ο ιατροδικαστής για να ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες της δολοφονίας.

Ταυτόχρονα η αστυνομία αναζητά υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερες ενός κουρείου και ενός καταστήματος με φυτικά προϊόντα και το οπτικό τους πεδίο καλύπτει και την είσοδο της πολυκατοικίας.

Τελευταία φορά που εθεάθη ο άτυχος οδοντίατρος, ήταν στις δώδεκα χθες τη νύχτα όταν και κατέβηκε από το σπίτι για να πάρει φαγητό από κοντινή ψησταριά της οποίας ήταν τακτικός πελάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα