"Κούπα μέσα στο ΣΕΦ !"

Το 3-0 επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ του "τριφυλλιού" μίλησε στην εφημερίδα "Πράσινη" και αναφέρθηκε στον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ, στην τακτική της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη

αλλά και στήριξη του οπαδών του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ:

Για τον δεύτερο τελικό: «Δεν ήταν καθόλου εύκολη δουλειά, ο Ολυμπιακός προσπάθησε σκληρά για την ισοφάριση στη σειρά. Το έκανε πραγματικά δύσκολο για εμάς και δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά παλέψαμε για 40 λεπτά και γι’ αυτό πήραμε τη νίκη. Η δουλειά όμως παραμένει δύσκολη και πρέπει να μείνουμε ήρεμοι».

Για την τακτική του Παναθηναϊκού: «Σε αυτά τα ματς πρέπει να παλέψεις, δεν είναι τόσο η τακτική ή τα plays, είναι ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θέλει τις μοιρασμένες κατοχές. Κάθε κατοχή μετράει, κάθε λάθος μετράει. Τα πάντα μετρούν σε αυτού του είδους τα παιχνίδια».

Για τη δική του απόδοση: «Απλά κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Παίζουμε καλά όλοι μαζί, έχουμε βρει ρυθμό. Είμαστε κάπως άστοχοι στην επίθεση, αλλά αυτό που δεν μπορείς να διδάξεις είναι η άμυνα. Παίζουμε με πάθος και αποφασιστικότητα καλή ομαδική άμυνα και κάνω το καλύτερο που μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα μου προκειμένου να πετύχει το στόχο της».

Για τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ: «Αν μπορούμε να νικήσουμε τον τρίτο αγώνα, τότε θέλουμε να νικήσουμε τον τρίτο αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, θα πάμε συγκεντρωμένοι και με στόχο να παλέψουμε για 40 λεπτά, όπως κάναμε και στα προηγούμενα δύο παιχνίδι, για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί! Μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια στον δεύτερο τελικό με την υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια. Εκτιμούμε ό,τι έχουν κάνει για εμάς όλη τη σεζόν. Ήταν σημαντικό κομμάτι για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να τους χαροποιήσουμε».

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα