Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη

Φιλικό παιχνίδι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/10) ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πλατανιάς, με τα έσοδα να δίνονται στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Κώστα Κατσούλη εξέφρασε την άρνησή στην επιθυμία των ανθρώπων του Ηροδότου να δοθεί το όνομά του στην κερκίδα του γηπέδου της Αλικαρνασσού. Αυτό που ζητούν οι συγγενείς του αδικοχαμένου φιλάθλου

από τους υπεύθυνους της κρητικής ομάδας είναι να βοηθήσουν στο να βρεθούν οι ένοχοι, βγάζοντας μάλιστα και ανακοίνωση:

«Κοι παράγοντες του Ηροδότου, Αυτή την στιγμή ΤΟ ΜΟΝΟ που επιθυμούμε είναι να βοηθήσετε στην διαλεύκανση της υπόθεσης (βίντεο του αγώνα). Δεν συμφωνούμε λοιπόν με την παρακάτω κίνηση. Οικογένεια Κατσούλη».

Από την ΠΑΕ Εργοτέλης εκδόθηκε ανακοίνωση για το θέμα του φιλικού παιχνιδιού του Σαββάτου.

«Το Σάββατο 11/10/2014 στις 17:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε φιλικό αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου, Κώστα Κατσούλη.

Η αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά», όπως έχει επιλέξει η οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους και όλους τους φορείς του αθλητισμού -και όχι μόνο- να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα