Φιλανθρωπικός αποκριάτικος χορός της Lifeline Hellas στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά!

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργανώνει τον φιλανθρωπικό χορό «Masquerade Ball» ο οποίος θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με σκοπό την ενίσχυση της «Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, Καλός Ποιμήν».

H Dogkas Wines θα είναι χορηγός οίνου της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Masquerade Ball» και θα δώσει το δικό της στίγμα στη βραδιά

με τις ετικέτες Ερυθρό Γήινο και Λευκό Γήινο, δύο κρασιά που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα αρώματα τoυς αλλά και γεύση!

Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δραστηριοτήτων το Lifeline Hellas έχει ήδη προχωρήσει στη δωρεά του παιδότοπου στην «Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, Καλός Ποιμήν» αξίας 5.533 ευρώ ο οποίος θα εισαχθεί από την εταιρεία Lapset και θα παραδοθεί έως τις 5 Μαρτίου. Με την εκδήλωση αυτή συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να καλύψουμε τις ανάγκες που μας κοινοποιήθηκαν και να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στα παιδιά αυτά που στερήθηκαν την αγάπη.

Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 21:30, στον δεύτερο όροφο του πρόσφατα ανακαινισμένου θεάτρου, και η τιμή της πρόσκλησης είναι 50 ευρώ. Οι καλεσμένοι θα πρέπει να είναι ντυμένοι σε black & white εμφάνιση, και να έχουν μαζί τους και τη μάσκα τους!

Πληροφορίες: 210 9828002

Keywords
Τυχαία Θέματα