Φεύγει ο Τομ Κρουζ, έρχεται ο Λιάγκας…

Το τρέιλερ του Πρωινού του ANT1, που είναι εμπνευσμένο από τις «Αέρινες σιωπές», σχολίασαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε το απίστευτο παρασκήνιο πίσω από αυτό.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο του ρεπορτάζ Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στον ΑΝΤ1 έφτασαν μέχρι τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, προκειμένου να πάρουν την έγκριση για τα γυρίσματα του τρέιλερ. Κι αυτό, διότι ο Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας δεν τους έδινε άδεια. Απευθύνθηκαν

μετά στον ίδιο τον υπουργό, ο οποίος έδωσε στο πρωινό το «οκ», αλλά επειδή υπήρχε κώλυμα με τις ασκήσεις, το γύρισαν τελικά στη βάση ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού.

Και για να μη σε ζαλίζουμε με λεπτομέρειες, για το χατίρι του Λιάγκα και της Σκορδά έγιναν άνω κάτω οι Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ πάντα σύμφωνα με τον Βερύκιο, ασχολήθηκε και ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Πάρης Καρβουνόπουλος, που καλύπτει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, έχοντας προσωπικά ραντεβού με σημαντικά πρόσωπα. Και τελικά, το πολυπόθητο «οκ» το πήραν. Και ο Λιάγκας, η Σκορδά, ο Γεωργαντάς, μέχρι η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ντύθηκαν… αεροπόροι! Πώς είπες; Γιατί δεν γύρισαν ένα απλό τρέιλερ; Τς, τς. Για πρωινάδικο μιλάμε, που… πετάει στα σύννεφα!

Keywords
Τυχαία Θέματα