Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 30χρονου στη Δάφνη

Εξιχνιάστηκε από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του 30χρονου που είχε βρεθεί δεμένος και φιμωμένος στις 13 Απριλίου στο διαμέρισμά του στην οδό Φαίδωνος στη Δάφνη.

Πίσω από την ανθρωποκτονία κρύβονταν τέσσερα άτομα, ένας 20χρονος, δύο 27χρονοι και μία 24χρονη, την οποία είχε γνωρίσει το θύμα σε chatroom, ενώ κίνητρό τους ήταν η ληστεία.

Η δράστης και ο άτυχος άντρας έγιναν φίλοι και εκείνη αποφάσισε μαζί με τους συνεργούς της, να τον συναντήσει με στόχο να τον ληστέψουν. Την

ημέρα της ληστείας, η 24χρονη πήγε στο σπίτι του θύματος και άνοιξε την πόρτα στους συνεργούς της. Οι δράστες, εισήλθαν στην οικία του θύματος και κατά το χρόνο που ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους για χρήματα ή τιμαλφή, χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν τον 30χρονο, με αποτέλεσμα το θάνατο του.

Ο 20χρονος και η 24χρονη συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ επέστρεφαν από τη Γερμανία, όπου είχαν διαφύγει.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36.414,65 ευρώ και κοσμήματα, τα οποία προέρχονται από τη φονική ληστεία καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται οι δύο άλλοι συνεργοί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα