Εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Η Μαρσέιγ προστίθεται στις ομάδες που έχουν στο μεταγραφικό πλάνο τους τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων του εξωτερικού όπως της Σάλκε και της Μονακό.

Στη Γαλλία εξακολουθούν να θεωρούν σίγουρο ότι η Μονακό θα κάνει πρόταση για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, ενώ βάζουν στο παιχνίδι και την Μαρσέιγ με ένα σενάριο παραχώρησης του Ενκούλου στη Μονακό και τον Μανωλά στη θέση του.

Την

ίδια ώρα, παρά τις πληροφορίες από την Κορσική ότι «κλείνει» στην Μπαστιά, ο Φρανσουά Μοδέστοπεριμένει να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό. Κάτι που ισχύει και για την περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος παραμένει στην Ελλάδα μέχρι να τελειώσουν τα σχολεία των παιδιών του και μετά θα πάει για διακοπές στη Μαγιόρκα. Μέχρι τότε αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσει ή όχι και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Το «αρχηγείο» των ερυθρόλευκων είναι στο Λονδίνο για τον αποψινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Βρέντζο και τον Σάββα Θεοδωρίδη να έχουν στο Γουέμπλει επαφές με κορυφαία στελέχη της UEFA και με εκπροσώπους άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ και ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρξουν ουσιαστικές επαφές για τον διεθνή Βόσνιο πλέι μέικερ Μισίμοβιτς που θέλει να φύγει από την Κίνα, να επιστρέψει στην Ευρώπη και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, υπάρχει θέμα συζητήσεων του Ολυμπιακού με τον Ζόρντι Κρόιφ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα