Εξελίξεις με Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό σήμερα, μετά και τη χθεσινή εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο προπονητής των «πρασίνων» Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έξοδο καθώς τόσο οι φίλαθλοι όσο και αρκετοί παράγοντες της ομάδας είναι υπέρ της απομάκρυνσης του Έλληνα τεχνικού, άποψη που έχουν εκφράσει και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος και θα πάρει την τελική απόφαση.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου δεν πρόκειται

να παραιτηθεί, πράγμα που άφησε να εννοηθεί και στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, τονίζοντας ότι για το αν θα αποχωρήσει η όχι το ερώτημα πρέπει να τεθεί στη διοίκηση της ΠΑΕ και όχι στον ίδιο. Ο κ. Αλαφούζος, ο οποίος επίσης αποδοκιμάστηκε χθες από τους φιλάθλους, είχε συναντήσεις το βράδυ με στενούς του συνεργάτες, ενώ και σήμερα δεν αποκλείεται να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας όπου θα έχει συναντήσεις με τους Φύσσα, Βόκολο και πιθανώς τον Αναστασίου, προκειμένου αμέσως μετά να πάρει την απόφαση παραμονής ή απομάκρυνσης του προπονητή.

Το σκηνικό αυτή την ώρα «γέρνει» προς την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου, καθώς η πίεση που εξασκούν οι φίλαθλοι για αυτή την επιλογή είναι μεγάλη και ο κ. Αλαφούζος θέλει να δείξει ότι από την πλευρά του θα κάνει ότι είναι δυνατόν για επανέλθει αγωνιστικά η ομάδα, η οποία από την αρχή της φετινής περιόδου έχει παρουσιάσει ένα πολύ κακό πρόσωπο, ενώ χάθηκε και η ευρωπαϊκή συμμετοχή, κοστίζοντας τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά.

Κανένας δεν πρέπει να ξεχνάει άλλωστε ότι πλησιάζει και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάδρας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21 Νοεμβρίου και σε περίπτωση μη πετυχημένου αποτελέσματος θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, οι οποίες θα είναι ενδεχομένως μεγαλύτερες αν δεν έχει προηγηθεί η αλλαγή προπονητή, την οποία επιδιώκουν οι οπαδοί της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα