Εβδομάδα σειράς συνεδριάσεων κομματικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ

Με την σημερινή συνεδρίαση της ‘Οργανωτικής Γραμματείας’ του ΠΑΣΟΚ και της σύσκεψης των υπεύθυνων για την ‘Περιφερειακή Ανασύσταση’, αρχίζει η εβδομάδα έντονης εσωκομματικής δραστηριότητας για το ΠΑΣΟΚ.

Εκτός από αυτές τις συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ, στο προσκήνιο βρίσκονται κι άλλες εσωκομματικές δραστηριότητες.

Το

πρωί της Τρίτης συνεδριάζει η ‘Κοινοβουλευτική Ομάδα’ και την Τετάρτη συνεδριάζει η ‘Πολιτική Γραμματεία’ του ‘κινήματος’.

Με αφορμή την ‘Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη’, το ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου εκδήλωση στο αίθριο του νέου ‘Μουσείου Μπενάκη’.

Το πρωί της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφτεί την ΔΕΘ και θα ακολουθήσει εκδήλωση -στον χώρο της διεθνούς εκθέσεως -αφιερωμένη στην νέα γενιά που βιώνει την κρίση.

Μία ημέρα πριν την επίσκεψη του Ευ. Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ, έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στις πρωτεύουσες των ‘περιφερειών’ της χώρας, για την -πολιτικά- ιστορική επέτειο της ‘3ης του Σεπτέμβρη’.

Keywords
Τυχαία Θέματα