Ευάγγελος Βενιζέλος: “Όλα υπό έλεγχο”

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με τη φράση «Όλα υπό έλεγχο» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκίνησε τη συνομιλία του με τους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Απαντώντας σε ερωτήσεις αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Βενιζέλος παρέπεμψε

στις κυβερνητικές ανακοινώσεις και την τροπολογία που θα κατατεθεί., ενώ σημείωσε ότι τα γενικότερα θέματα που αφορούν τη φορολογική πολιτική θα τα δει η κυβέρνηση με αφορμή τις συζητήσεις στο Παρίσι και τον σχεδιασμό που θα κάνει.

Ερωτηθείς για το εάν η κυβέρνηση, ενόψει της συνάντησης στο Παρίσι, επιμένει στην πολιτική των φορολεαφρύνσεων, απάντησε: «ότι έχουμε πει, ότι έχω πει, όπως τα έχουμε πει κατά καιρούς».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, είπε ότι θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Πάντως τα θέματα που αφορούν τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές στο Παρίσι δεν έκλεισαν όλα σήμερα καθώς αύριο το απόγευμα, θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου στην οποία θα πάρουν μέρος και οι υπουργοί που θα μεταβούν στο Παρίσι για τις συνομιλίες με την τρόικα. Στην αυριανή συνάντηση θα καθοριστεί και η οριστική στάση που θα κρατήσει η Αθήνα στις διαπραγματεύσεις.

Το άρθρο Ευάγγελος Βενιζέλος: “Όλα υπό έλεγχο” εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα