Πανικός στην Αμαλιάδα από δάγκωμα νυχτερίδας σε 60χρονο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κατάσταση συναγερμού προκάλεσε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας το δάγκωμα που δέχθηκε ένας 60χρονος από νυχτερίδα χθες το βράδυ. Ο 60χρονος πήγε στο νοσοκομείο με τραύματα από δαγκώματα νυχτερίδας η οποία είχε εισβάλει στο σπίτι του.

Ο άνδρας κατάφερε να εγκλωβίσει τη νυχτερίδα, όμως όταν επιχείρησε να την πιάσει αυτή τον δάγκωσε και στα δύο χέρια. Οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου κινητοποιήθηκαν άμεσα εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης και ενημέρωσαν μάλιστα για την υπόθεση και το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Από

το ΚΕΕΛΠΝΟ δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες και ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να βρεθεί και να χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή για τον 60χρονο, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς το δάγκωμα νυχτερίδας είναι αρκετά επικίνδυνο, ιδιαίτερα μάλιστα στην περίπτωση που το ζώο είναι λυσσασμένο.

Όπως ανέφερε τοπικό site (ilialive) ήταν τέτοια η κινητοποίηση, που φαρμακοποιός ξεκίνησε από το νοσοκομείο του Ρίου της Πάτρας, το οποίο και αναλαμβάνει τέτοιου είδους περιστατικά, προκειμένου να μεταφέρει τα κατάλληλα φαρμακευτικά σκευάσματα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Μάλιστα η φαρμακοποιός στην προσπάθειά της να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στην Αμαλιάδα, παραβίασε τον ΚΟΚ και δέχθηκε κλήση από την τροχαία.

Τελικά και μετά την χορήγηση της κατάλληλης αγωγής, ο 60χρονος αποχώρησε στις 02:30 τα ξημερώματα από το νοσοκομείο και συνεχίζει τη θεραπεία από το σπίτι του με βάση της οδηγίες των γιατρών και της φαρμακοποιού.

Το άρθρο Πανικός στην Αμαλιάδα από δάγκωμα νυχτερίδας σε 60χρονο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα